Nieuwsbericht afbeelding

Mister KLIC: ook voordelig voor kleinere bouw- en infrabedrijven

Als je met jouw onderneming af en toe moet graven en dus soms een KLIC-melding moet doen, is het cruciaal om daar een handig hulpmiddel voor te gebruiken. Allereerst om goed te kunnen onderzoeken welke kabels en leidingen er in de grond zitten, zodat kostbare graafschade kan worden voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om te voldoen aan je wettelijke plicht om de KLIC-melding op de graaflocatie beschikbaar te hebben en om te zorgen dat je alle EV’s netjes hebt afgehandeld.

Veel voordeliger dan de concurrent

Het kostenplaatje voor een dergelijke dienst is natuurlijk belangrijk, dat snappen wij goed. Waar sommige concurrenten wel 40 euro per KLIC-melding vragen voor dergelijke functionaliteit, geldt dat niet voor Mister KLIC. Bij ons kom je uit op een prijskaartje van 24,50 per KLIC-melding, wat flink kan schelen. Stel je doet 100 KLIC-meldingen in een jaar, dan zou jij bij de concurrent 4.000 euro per jaar betalen. Met Mister KLIC zou dit 2.450 euro kosten, wat je een directe kostenbesparing van 1.550 euro oplevert.

Veel meer nuttige functies dan de concurrent

Niet alleen kun je enorm besparen door Mister KLIC te gebruiken, maar je krijgt ook veel meer functies dan bij de concurrent. Voor een mooi overzicht verwijzen we je naar dit bericht, waarop je duidelijk kunt zien wat je bij ons krijgt in vergelijking met andere aanbieders.

Ook snel en eenvoudig KLIC-meldingen doen, ze op de graaflocatie bekijken en alle belangrijke taken rondom graafwerkzaamheden uitvoeren? Sluit zelf een lidmaatschap af via deze pagina.

Ons aanbod

Mister KLIC biedt handige oplossingen voor alles omtrent KLIC-meldingen. Bekijk daarom snel het aanbod van Mister KLIC.

Meer nieuws

Sidebar afbeelding

Bezoek Mister KLIC op de Fiber Vakdag!

Breng een bezoekje aan de stand van Mister KLIC op de Fiber Vakdag voor een demo, kennismaking, borrel of andere gezelligheid!