Voor wie is Mister KLIC?

Bespaar tijd en kosten in uw organisatie
Bouw & infra

Bouw & infra

Als bedrijf in de bouw & infra werkt u misschien wel dagelijks met KLIC-meldingen. Door Mister KLIC te gebruiken heeft u al uw KLIC-meldingen op één plek en deelt u ze eenvoudig met alle mensen binnen uw gehele organisatie: van ontwerpers, werkvoorbereiders en onderaannemers, tot de mensen in het veld. Alle eisen vanuit de CROW-500 worden in Mister KLIC centraal vast gelegd. Iedereen werkt met dezelfde data in hetzelfde systeem, dus u werkt zo efficiënt mogelijk en voldoet aantoonbaar aan de eisen vanuit de WIBON en de CROW-500.

Gemeenten

Gemeenten

U wilt en moet overzicht houden over de ondergrondse situatie in uw gemeente. Mister KLIC is hiervoor de perfecte oplossing. Dankzij de handige export- en integratie-functionaliteiten bekijkt u al uw KLIC-meldingen eenvoudig in uw GIS-software. Ook ziet u in één oogopslag de geldigheidsduur van uw KLIC-meldingen: zo weet u zeker dat u met recente data werkt.

Netbeheerders

Netbeheerders

Als netbeheerder doet u voornamelijk oriëntatieverzoeken, die u op een makkelijke manier wilt bekijken en met anderen wilt delen. Met Mister KLIC is dit bijzonder eenvoudig dankzij de diverse export-mogelijkheden en integraties met GIS- en CAD-software. Alle oriëntatieverzoeken staan in hetzelfde systeem, dus al uw medewerkers weten direct welke data er binnen de organisatie aanwezig is.