Nieuwsbericht afbeelding

Uitgelicht: exporteer KLIC-meldingen direct naar DWG vanuit Mister KLIC

Bij Mister KLIC is de gedachte ‘eenmaal invoeren, eindeloos delen’. En om dat maximaal te faciliteren blijft de exportfunctionaliteit uitgebreid en verbeterd worden. Met in dit bericht aandacht voor het delen van KLIC-meldingen met de tekenkamer en ontwerpers.

Dankzij de exportfunctionaliteit van Mister KLIC kun je nu gemakkelijk KLIC-meldingen in DWG- of DXF-formaat integreren in je teken- en ontwerpprogramma's zoals AutoCAD of Revit. Zo heb je alle informatie over wat er in de grond ligt direct bij de hand tijdens het ontwerpen.

Omdat elk bedrijf anders werkt en de interesse in verschillende onderdelen van KLIC-meldingen kan verschillen, is de export configureerbaar naar eigen wens. Je kunt de export van KLIC-meldingen sorteren op thema, objecttype, netbeheerder of een combinatie daarvan. Ook kun je kiezen welke delen van de KLIC-melding je wilt bekijken: soms heb je de luchtfoto of annotaties nodig en soms niet. Met de exportfunctie van Mister KLIC exporteer je alleen wat je nodig hebt, zodat je AutoCAD snel blijft werken en je niet onnodig veel informatie hoeft te laden.

Zelf eens zien hoe de exportfunctionaliteit van Mister KLIC werkt en hoe die het ontwerpproces kan ondersteunen? Plan dan een demo in door te bellen naar 030-2270031 of stuur een mailtje naar info@misterklic.nl. Reageren op dit bericht kan natuurlijk ook. We laten het graag eens zien!

Ons aanbod

Mister KLIC biedt handige oplossingen voor alles omtrent KLIC-meldingen. Bekijk daarom snel het aanbod van Mister KLIC.

Meer nieuws

Sidebar afbeelding

Cyclomedia: “Met een weboplossing met de conversiemogelijkheden als die van Mister KLIC bespaar je echt heel veel tijd”

Studycase Cyclomedia: over een partnership met Mister KLIC dat interessant voor beide partijen en hun klanten is.