Nieuwsbericht afbeelding

Twee voor de prijs van één met Mister KLIC

Als je veel KLIC-meldingen doet is het al snel lastig om het overzicht te bewaren. Dan is een KLIC-applicatie een handig hulpmiddel voor het aanvragen en het beheren van KLIC-meldingen. Wanneer ook collega’s de KLIC-meldingen willen bekijken, bijvoorbeeld binnen hun eigen CAD- of GIS-omgeving, is het waardevol om de ingevoerde KLIC-meldingen te exporteren. Lange tijd was het normaal om voor deze twee verschillende functionaliteiten twee verschillende applicaties te hebben. Met Mister KLIC is dat verleden tijd. Dus waarom nog dubbel betalen terwijl je ook twee voor de prijs van één kunt krijgen?

Mister KLIC beheerst namelijk de hele keten van KLIC-informatie, van schouwen en tekenen tot plannen en van melden tot overleggen op locatie. Onder het motto: één keer invoeren en eindeloos delen. En dat allemaal binnen één gebruiksvriendelijke applicatie die je als gravende partij zowel binnen (op kantoor) als buiten (op de graaflocatie) kunt gebruiken, op zowel desktop, laptop, tablet als mobiel. 

Maakt je onderneming gebruik van Revit, AutoCAD, ArcGIS of een andere applicatie waarin je KLIC-meldingen wilt kunnen zien? Dan zorgt de exportfunctie van Mister KLIC ervoor dat je collega’s ook binnen hun vertrouwde omgeving de ingevoerde KLIC-meldingen kunnen bekijken. Deze functionaliteit is standaard inbegrepen bij Mister KLIC, zonder dat daar een extra vergoeding voor wordt gevraagd, net als alle andere nieuwe functionaliteiten die voor en door de markt worden ontwikkeld. Zo heb je de garantie van één vast bedrag per jaar voor het gebruik van Mister KLIC, zonder financiële verrassingen. Verrassen doen we alleen met de snelle doorontwikkeling van de applicatie.

Live zien hoe de invoer en export van KLIC-meldingen werken en verder overtuigd raken van de uitgebreidste KLIC-applicatie tegen de gunstigste prijs? Bel dan naar 030-2270031 of stuur een mailtje naar info@misterklic.nl. We laten het graag eens zien.

Ons aanbod

Mister KLIC biedt handige oplossingen voor alles omtrent KLIC-meldingen. Bekijk daarom snel het aanbod van Mister KLIC.

Meer nieuws

Sidebar afbeelding

Unihorn: “Mister KLIC is aan te bevelen aan iedereen die graafmeldingen doet en dat graag snel wil doen”

Studycase Unihorn: een klant van het eerste uur aan het woord over een flinke efficiëntieslag en de kracht van samenwerken met Mister KLIC.