Nieuwsbericht afbeelding

Nieuw: NLCS-export van KLIC-meldingen

Op veler verzoek hebben we de NLCS als optie in onze export-functionaliteit toegevoegd. De Nederlandse CAD Standaard (NLCS) is de tekenstandaard voor de Nederlandse bouw- en infrawereld. Dankzij de NLCS is er uniformiteit in tekeningen, waardoor het werken voor iedereen makkelijker wordt. Dankzij de vaste lagenstructuur kunnen tekenaars eenvoudig verder werken met elkaars tekeningen en blijven de tekeningen langdurig geschikt voor herhaaldelijk gebruik. Verder geldt dat door het gebruik van een gestandaardiseerde methode tekeningen niet steeds opnieuw aangepast of omgezet hoeven te worden naar een ander formaat of opmaak. Dit bespaart tijd bij het uitwisselen van tekeningen tussen verschillende partijen en vermindert de kans op fouten aanzienlijk.

Je kunt nu in Mister KLIC met een muisklik een KLIC-melding exporteren als NLCS-conforme tekening in DWG- of DXF-formaat. Met deze tekening kun je vervolgens verder werken in je eigen tekenprogramma’s, waaronder AutoCAD of Revit. Ook kun je kiezen welke delen van de KLIC-melding je wilt exporteren: soms heb je de luchtfoto of annotaties nodig en soms juist niet. Met de exportfunctie van Mister KLIC exporteer je nu dus precies de onderdelen van de KLIC-melding die je nodig hebt in het standaard uitwisselingsformaat voor bouwtekeningen: de NLCS. 

Ook snel en eenvoudig KLIC-meldingen doen en deze onbeperkt exporteren naar de tekensoftware binnen jouw organisatie? Neem dan contact op via info@misterklic.nl of 030-2270031. Mister KLIC gaat dan samen met jou op zoek naar maximale efficiëntie in het gehele proces van het doen van KLIC-meldingen, het creëren van overzicht en de verschillende exportmogelijkheden.

Ons aanbod

Mister KLIC biedt handige oplossingen voor alles omtrent KLIC-meldingen. Bekijk daarom snel het aanbod van Mister KLIC.

Meer nieuws

Sidebar afbeelding

De archieffunctie van Mister KLIC: hoe werkt het?

Nieuw in Mister KLIC: een archieffunctie die alle KLIC-meldingen binnen de organisatie permanent toegankelijk houdt. Handig als bewijsmateriaal of naslagwerk.