Nieuwsbericht afbeelding

Nieuw: direct een abonnement afsluiten en meteen aan de slag met Mister KLIC

Mister KLIC is ontwikkeld door en voor de markt. Het liefst gaan we bij een samenwerking dan ook in gesprek met onze klanten om samen het maximale uit de applicatie te halen, afgestemd op de werkprocessen en behoeften van de eindgebruiker. De ervaring heeft wel geleerd dat hoe groter de organisatie (= hoe meer mensen), hoe meer wensen. Dat betekent dat we een kleinere organisatie of een zelfstandige ook heel goed snappen: die heeft een duidelijke behoefte en wil daar snel in worden voorzien. Speciaal voor die doelgroep is er nu het Mister KLIC ‘zelfservice-abonnement’. Daarmee kun je met een paar klikken een licentie van Mister KLIC aanschaffen en vrijwel direct aan de slag. 

Als je minder dan 150 KLIC-meldingen per jaar doet is het ‘zelfservice-abonnement’ echt iets voor jouw organisatie. Doe je er meer, dan is het slim om even een uurtje te investeren in een adviesgesprek met een van de mannen van Mister KLIC. Maar doe je er dus minder, dan kun je op misterklic.nl een account aanmaken en de stappen volgen voor de online aanschaf van een Mister KLIC-lidmaatschap. Dat lidmaatschap kan aangegaan worden voor de behoefte die er nu is. Verandert die, dan groeit Mister KLIC mee. Zo betaal je nooit te veel, wel zo fijn.

Direct aan slag met Mister KLIC? Klik dan op deze link, selecteer je gewenste credits en sluit het lidmaatschap af dat het beste bij jou past: https://misterklic.nl/tarieven.

Ons aanbod

Mister KLIC biedt handige oplossingen voor alles omtrent KLIC-meldingen. Bekijk daarom snel het aanbod van Mister KLIC.

Meer nieuws

Sidebar afbeelding

Is Mister KLIC echt de meest uitgebreide KLIC-applicatie voor de gunstigste prijs?

Er is inmiddels heel wat aanbod in de markt om uit te kiezen als het gaat om applicaties voor KLIC-meldingen. In dit artikel zetten we verschillende softwarepakketten op een rijtje en nemen we de proe...