Nieuwsbericht afbeelding

Mister KLIC: voor wie veel tijd wil besparen met KLIC-meldingen en van de nood graag een deugd maakt

Het zit verpakt in onze missie: graafschade voorkomen en bijdragen aan een goede infrastructuur van Nederland. Door alle wet- en regelgeving rondom KLIC-meldingen door te voeren in onze applicatie, garanderen wij de beste softwarematige ondersteuning voor iedereen die voor zijn werkzaamheden een KLIC-melding moet doen. En die ondersteuning gaat veel verder dan alleen het voldoen aan deze eis om mechanisch te mogen graven. Want als de nood er is, maken wij er graag een deugd van. 

Eenmaal invoeren, eindeloos delen
Zo kan een ingediende KLIC-melding bekeken en gedeeld worden via de meegeleverde viewer, maar is er ook een DWG-export en een WFS beschikbaar. Eenmaal invoeren en eindeloos delen om de data maximale waarde te geven, dat is het idee. Of zoals onze partner Cyclomedia stelt: “Met een weboplossing met de conversiemogelijkheden als die van Mister KLIC bespaar je echt heel veel tijd.” En zo wordt data meer dan een ingevulde verplichting en een belangrijke informatiebron voor collega’s, onderaannemers, gemeenten, het Kadaster en andere belanghebbenden.

Door en voor de markt ontwikkeld
Mister KLIC is gegarandeerd de uitgebreidste applicatie tegen de laagste prijs. Onze overtuiging is dat het werken met KLIC-meldingen een stuk efficiënter en goedkoper kan. En met precies die twee uitgangspunten is Mister KLIC ontwikkeld, door en voor de markt. Klantvragen kunnen zeer snel opgepakt worden omdat alles in eigen huis wordt ontwikkeld. En als gevraagde functionaliteiten ook nuttig zijn voor andere klanten, wordt de applicatie generiek doorontwikkeld. Zo herkennen alle professionals op ons platform elkaars uitdagingen en kunnen ze ook allemaal profiteren van de geboden oplossingen. 

De meest recente doorontwikkeling van Mister KLIC is daar een goed voorbeeld van: een extra kaartlaag met 360-graden foto’s, geleverd door Street View van Cyclomedia. Zo kunnen onze gebruikers nog efficiënter voorschouwen, plannen maken en zowel op locatie als op kantoor de situatie goed inschatten. Wil je ook tijd besparen, doe dan als onze klant Unihorn die “Mister KLIC aanbeveelt aan iedereen die graafmeldingen doet en dat graag snel wil doen.”

Nieuwsgierig geworden en interesse om eens samen met ons te ontdekken hoe het huidige werkproces sneller en efficiënter kan door het gebruik van Mister KLIC? Bel dan naar 030-2270031 of stuur een mailtje naar info@misterklic.nl.

Ons aanbod

Mister KLIC biedt handige oplossingen voor alles omtrent KLIC-meldingen. Bekijk daarom snel het aanbod van Mister KLIC.

Meer nieuws

Sidebar afbeelding

Bekijk KLIC-meldingen in Cyclomedia Street Smart

Met een paar eenvoudige stappen verbindt u uw account op Mister KLIC met uw Cyclomedia-account. Maak een API-key aan in uw Cyclomedia...