Nieuwsbericht afbeelding

Mister KLIC verbetert performance voor nog snellere KLIC-meldingen

Wie veel graaft, doet veel KLIC-meldingen. En misschien heb je het al gemerkt: applicaties van concurrenten gaan traag werken bij een te grote hoeveelheid KLIC-meldingen of grote hoeveelheden kabel- en leidinginformatie. En er is niets vervelender dan dat je moet wachten terwijl je even snel een KLIC-melding wilt inzien.

Door de slimme manier waarop Mister KLIC de kaart opbouwt, zal dit bij Mister KLIC niet zo snel voorkomen. Zeg nooit 'nooit', maar eigenlijk willen we hier dus ‘nooit’ zeggen. Doordat de kaart van Mister KLIC gebruikmaakt van vector tiles kan de applicatie snel en slim alle KLIC-data op de kaart visualiseren. En door de uitstekende kaartperformance van Mister KLIC kan er op de interactieve kaart zelfs in het centrum van Utrecht – waar er heel veel kabel- en leidingdata beschikbaar is – razendsnel data worden ingeladen en in- en uitgezoomd worden. Zo ervaren gebruikers van Mister KLIC het grootste gebruiksgemak en wordt er zo min mogelijk tijd verspild.

Wij zeggen dus vol vertrouwen dat gebruikers van Mister KLIC nooit hoeven te wachten op hun KLIC-melding. Test ons gerust!

Ons aanbod

Mister KLIC biedt handige oplossingen voor alles omtrent KLIC-meldingen. Bekijk daarom snel het aanbod van Mister KLIC.

Meer nieuws

Sidebar afbeelding

Bezoek Mister KLIC op de Fiber Vakdag!

Breng een bezoekje aan de stand van Mister KLIC op de Fiber Vakdag voor een demo, kennismaking, borrel of andere gezelligheid!