Nieuwsbericht afbeelding

Kom langs bij Mister KLIC op de Infra Relatiedagen in Hardenberg

Op 6, 7 en 8 februari 2024 vinden in Hardenberg de Infra Relatiedagen plaats, een evenement waarop meer dan 340 exposanten en 13.000 bezoekers uit de grond-, weg- en waterbranche aanwezig zullen zijn. Ook Mister KLIC is te vinden op deze beurs: bij onze stand kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met onze innovatieve KLIC-software.

Wat laten we zien

Bij onze stand kun je de verschillende mogelijkheden van Mister KLIC leren kennen voor het stroomlijnen van je werk met KLIC-meldingen. Denk daarbij aan de KLIC-viewer, het beheer van KLIC-meldingen, de exportmogelijkheden en de Cyclomedia-integratie. Ook is het mogelijk om een demonstratie te krijgen op je eigen smartphone, zodat je direct kan ondervinden hoe gebruiksvriendelijk Mister KLIC is.

Locatie op de beurs

Mister KLIC is aanwezig bij stand 761, nabij het Ondergrondse Infra Plein. Verschillende deskundige medewerkers zullen je te woord staan en indien gewenst een demonstratie geven. Wilt je alvast een slot boeken voor een demonstratie tijdens de Infra Relatiedagen? Neem dan contact op via support@misterklic.nl.

Ons aanbod

Mister KLIC biedt handige oplossingen voor alles omtrent KLIC-meldingen. Bekijk daarom snel het aanbod van Mister KLIC.

Meer nieuws

Sidebar afbeelding

Mister KLIC: ook voordelig voor kleinere bouw- en infrabedrijven

Niet alleen kun je enorm besparen door Mister KLIC te gebruiken, maar je krijgt ook veel meer functies dan bij de concurrent.