Nieuwsbericht afbeelding

Kom langs bij Mister KLIC op de Infra Relatiedagen in Hardenberg

Op 6, 7 en 8 februari vinden in Hardenberg de Infra Relatiedagen plaats, een evenement waarop meer dan 340 exposanten en 13.000 bezoekers uit de grond-, weg- en waterbranche aanwezig zullen zijn. Ook Mister KLIC is te vinden op deze beurs: bij onze stand kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met onze innovatieve KLIC-software.

Wat laten we zien

Bij onze stand kunt u de verschillende mogelijkheden van Mister KLIC leren kennen voor het stroomlijnen van uw werk met KLIC-meldingen. Denk daarbij aan de KLIC-viewer, het beheer van KLIC-meldingen, de exportmogelijkheden en de Cyclomedia-integratie. Ook is het mogelijk om een demonstratie de krijgen op uw eigen smartphone, zodat u direct kunt ondervinden hoe gebruiksvriendelijk Mister KLIC is.

Locatie op de beurs

Mister KLIC is aanwezig bij stand 761, nabij het Ondergrondse Infra Plein. Verschillende deskundige medewerkers zullen u te woord staan en indien gewenst een demonstratie geven. Wilt u alvast een slot boeken voor een demonstratie tijdens de Infra Relatiedagen? Neem dan contact op via support@misterklic.nl.

Ons aanbod

Mister KLIC biedt handige oplossingen voor alles omtrent KLIC-meldingen. Bekijk daarom snel het aanbod van Mister KLIC.

Meer nieuws

Sidebar afbeelding

Cyclomedia: “Met een weboplossing met de conversiemogelijkheden als die van Mister KLIC bespaar je echt heel veel tijd”

Studycase Cyclomedia: over een partnership met Mister KLIC dat interessant voor beide partijen en hun klanten is.