Nieuwsbericht afbeelding

Kom langs bij Mister KLIC op de Infra Relatiedagen in Hardenberg

Op 6, 7 en 8 februari vinden in Hardenberg de Infra Relatiedagen plaats, een evenement waarop meer dan 340 exposanten en 13.000 bezoekers uit de grond-, weg- en waterbranche aanwezig zullen zijn. Ook Mister KLIC is te vinden op deze beurs: bij onze stand kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met onze innovatieve KLIC-software.

Wat laten we zien

Bij onze stand kunt u de verschillende mogelijkheden van Mister KLIC leren kennen voor het stroomlijnen van uw werk met KLIC-meldingen. Denk daarbij aan de KLIC-viewer, het beheer van KLIC-meldingen, de exportmogelijkheden en de Cyclomedia-integratie. Ook is het mogelijk om een demonstratie de krijgen op uw eigen smartphone, zodat u direct kunt ondervinden hoe gebruiksvriendelijk Mister KLIC is.

Locatie op de beurs

Mister KLIC is aanwezig bij stand 761, nabij het Ondergrondse Infra Plein. Verschillende deskundige medewerkers zullen u te woord staan en indien gewenst een demonstratie geven. Wilt u alvast een slot boeken voor een demonstratie tijdens de Infra Relatiedagen? Neem dan contact op via support@misterklic.nl.

Ons aanbod

Mister KLIC biedt handige oplossingen voor alles omtrent KLIC-meldingen. Bekijk daarom snel het aanbod van Mister KLIC.

Meer nieuws

Sidebar afbeelding

Bekijk KLIC-meldingen in Cyclomedia Street Smart

Met een paar eenvoudige stappen verbindt u uw account op Mister KLIC met uw Cyclomedia-account. Maak een API-key aan in uw Cyclomedia...