Nieuwsbericht afbeelding

De archieffunctie van Mister KLIC: hoe werkt het?

Het kan erg handig zijn om KLIC-meldingen te bewaren, ook nadat de graafwerkzaamheden of de oriëntatie op de kabels en leidingen in een gebied zijn afgerond. Bijvoorbeeld in het geval van schade die pas na een tijdje optreedt, als bewijsmateriaal naar de opdrachtgever of als naslagwerk ter controle van een veilige manier van werken. Mister KLIC beschikt daarom over een archieffunctie die alle KLIC-meldingen binnen de organisatie permanent toegankelijk houdt.

Alle KLIC-meldingen die aan Mister KLIC worden toegevoegd, worden opgeslagen en bewaard in het overzicht van KLIC-meldingen. In zowel de lijst-, de kaart- en de tabelweergave van alle KLIC-meldingen binnen de organisatie is er een filter beschikbaar voor de status van KLIC-meldingen. Standaard zijn alleen actieve KLIC-meldingen zichtbaar, maar door de filter aan te passen kunnen ook gearchiveerde KLIC-meldingen getoond worden. Gearchiveerde KLIC-meldingen zijn KLIC-meldingen die langer dan 28 dagen in Mister KLIC aanwezig zijn en die niet geheractiveerd zijn.

Met de handige zoekfunctie is de juiste KLIC-melding binnen een oogwenk te vinden in het archief van opgebouwde KLIC-meldingen. Door de KLIC-melding te heractiveren kan alle relevante informatie weer terug worden gevonden, zodat de verzekeraar, de opdrachtgever of de eigenaar van de onderneming van de juiste gegevens kan worden voorzien.

De archieffunctie van Mister KLIC is onderdeel van het standaardaanbod van Mister KLIC. In tegenstelling tot bij concurrenten hoeft hier dus geen extra module voor te worden aangeschaft. Ook snel en eenvoudig KLIC-meldingen doen en deze op een handige, doorzoekbare manier in het archief kunnen bewaren? Neem dan contact op via info@misterklic.nl of 030-2270031.

Ons aanbod

Mister KLIC biedt handige oplossingen voor alles omtrent KLIC-meldingen. Bekijk daarom snel het aanbod van Mister KLIC.

Meer nieuws

Sidebar afbeelding

Twee voor de prijs van één met Mister KLIC

Lange tijd was het normaal om voor het aanvragen/beheren en de conversie van KLIC-meldingen twee applicaties te hebben. Met Mister KLIC is dat verleden tijd.