Nieuwsbericht afbeelding

Bezoek Mister KLIC op de Fiber Vakdag!

Op woensdag 6 november vindt de 7e editie van de Fiber Vakdag plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Een dag vol inspiratie met waardevolle kennis en data, van binnen en buiten de wereld van de glasvezelindustrie. Er zijn heel wat partijen die glasvezel aanleggen en baat hebben bij Mister KLIC, dus er is een uitstekende match met dit event.

Hoe glasvezelpartijen en hun onderaannemers kunnen profiteren van een snelle en gebruiksvriendelijke applicatie voor de aanvraag en het beheer van KLIC-meldingen laten we graag zien op onze stand.

Benieuwd hoe Mister KLIC in jouw proces van het graven en het leggen van glasvezel kan ondersteunen, zodat het veilig gebeurt en aan de wetten en richtlijnen wordt voldaan? Kom dan langs voor een demo, we maken graag even tijd! Een bezoekje brengen aan onze stand voor een verdere kennismaking, een borrel (vanaf 16:00) of andere gezelligheid mag natuurlijk ook.

Je vindt ons op stand S5. Graag tot daar en dan!

Team Mister KLIC

Ons aanbod

Mister KLIC biedt handige oplossingen voor alles omtrent KLIC-meldingen. Bekijk daarom snel het aanbod van Mister KLIC.

Meer nieuws

Sidebar afbeelding

Even voorstellen: onze klantsuccesmanager Pim!

Naast de uitgebreidste applicatie voor KLIC-meldingen tegen de gunstigste prijs biedt Mister KLIC zijn klanten nu ook standaard de beste service.