Nieuwsbericht afbeelding

Bekijk KLIC-meldingen in Cyclomedia Street Smart

Street Smart van Cyclomedia is een handig hulpmiddel waarmee u vanaf uw computer heel Nederland in beeld kunt krijgen, inclusief foto's uit het verleden. Of zoals men bij Cyclomedia het zelf noemt: een digitale versie van Nederland. Met de intuïtieve weergave van Street Smart is het heel eenvoudig om de gegevens in een viewer te bekijken en te analyseren.

KLIC-meldingen in Street Smart

Uit klantgesprekken bleek dat een weergave van KLIC-meldingen binnen Street Smart heel nuttig zou zijn. Het zou betekenen dat men minder vaak naar de bouw- of graaflocatie hoeft af te reizen, maar ook bewerkstelligen dat men een kijkje in de historische situatie van een bouwlocatie kan nemen en de situatie van toen kan vergelijken met de informatie in de KLIC-melding.

Integratie snel gerealiseerd

Bij Mister KLIC houden we niet van lange doorlooptijden en stroperige ontwikkelprocessen, dus was de integratie van Mister KLIC en Cyclomedia Street Smart snel gerealiseerd. Vanuit Cyclomedia kregen we zelfs felicitaties: we hadden een integratie met hun systemen sneller opgezet dan ieder ander dat ooit eerder had gedaan.

Street Smart in Mister KLIC

Met een paar eenvoudige stappen verbindt u uw account op Mister KLIC met uw Cyclomedia-account. Klik tijdens het bekijken van de KLIC-melding in de Mister KLIC viewer op de Street Smart knop en klik op de juiste plek op de kaart, waarna de KLIC-melding in Street Smart zichtbaar wordt gemaakt.

Hulp nodig bij de integratie?

Heeft u hulp nodig bij de integratie van Cyclomedia Street Smart en Mister KLIC? We staan zoals altijd voor u klaar. Neem contact op met de support-afdeling en we regelen het voor u.

Ons aanbod

Mister KLIC biedt handige oplossingen voor alles omtrent KLIC-meldingen. Bekijk daarom snel het aanbod van Mister KLIC.

Meer nieuws

Sidebar afbeelding

Mister KLIC: voor wie veel tijd wil besparen met KLIC-meldingen en van de nood graag een deugd maakt

Mister KLIC heeft een duidelijke missie: graafschade voorkomen en bijdragen aan een goede infrastructuur van Nederland. Door alle wet- en regelgeving rondom KLIC-meldingen door te voeren in onze applicatie, garanderen wij de beste softwarematige ondersteuning voor iedereen die voor zijn werkzaamheden een KLIC-melding moet doen. En die ondersteuning gaat veel verder dan alleen het voldoen aan deze eis om mechanisch te mogen graven. Want als de nood er is, maken wij er graag een deugd van.